Curs ospătar

descărcaţi prezentarea cursului (PDF)

Notă: aceste cursuri s-au încheiat!

În urma cursului de ospătar veţi dobândi competenţe profesionale atestate A.N.C., ce vă vor fi de folos la angajarea dvs. într-un restaurant, la un hotel, într-o pizzerie, în orice alt domeniu ce are legătură cu servirea.

De asemenea veţi putea practica această meserie şi la nivel internaţional, diploma fiind garanţia abilităţilor dvs. de profesare.

La curs veţi învăţa cum să observaţi ce îşi doreşte clientul, munca de echipă, igiena şi securitatea muncii, etica ospitalităţii şi multe alte lucruri care vă vor fi de folos la succesul pe plan profesional.

Vedeţi toate cursurile oferite

Click aici
Denumirea programului de formare profesională

Ospătar (chelner)

Tipul programului de formare profesională şi durata lui

Calificare – nivel II
720 ore sau 360 ore cu evaluare iniţială,
din care 120 teorie şi 240 practică

Codul Ocupaţiilor din România

NC 5123.2.1

Tipul certificării

certificat de calificare profesională

Dată estimată pentru începerea cursului

Seria 1 – ianuarie 2015
Seria 2 – februarie 2015
Seria 3 – februarie 2015
Seria 4 – februarie 2015

Locaţia de desfăşurare

Comargo Business School
str. Plopilor, nr. 1-3, Cluj-Napoca

Persoană de contact

Adriana Grigor (Comargo), tel: 0740-337.113
Mirabella Poduţ (Caritas), tel: 0731-012.305

Share This