Curs cofetar-patiser

descărcaţi prezentarea cursului (PDF)

Notă: aceste cursuri s-au încheiat!

În urma absolvirii cursului de cofetar-patiser, dvs. veţi fi principală persoană care se ocupă cu realizarea produselor de patiserie (ex: croissant, pâine, torturi pentru diverse ocazii, prăjituri etc.).

Aceste abilităţi vă vor fi necesare în toate domeniile de activitate pe plan naţional şi internaţional.

Pe lângă faptul că veţi avea o diplomă atestată A.N.C., o să puteţi să vă angajaţi legal în brutării, patiserii, având dovada competentelor dvs. profesionale. În prezent cererea în străinătate pentru cofetar-patiseri este foarte ridicată, conform statisticilor actuale.

Vedeţi toate cursurile oferite

Click aici
Denumirea programului de formare profesională

Cofetar-patiser

Tipul programului de formare profesională şi durata lui

Calificare – nivel II

720 ore sau 360 ore cu evaluare iniţială,
din care 120 teorie şi 240 practică

Codul Ocupaţiilor din România

NC 7412.2.1

Tipul certificării

certificat de calificare profesională

 

Dată estimată pentru începerea cursului

Seria 1 – ianuarie 2015
Seria 2 – februarie 2015
Seria 3 – februarie 2015
Seria 4 – februarie 2015

 

Locaţia de desfăşurare

Comargo Business School
str. Plopilor, nr. 1-3, Cluj-Napoca

 

Persoană de contact

Adriana Grigor (Comargo), tel: 0740-337.113
Mirabella Poduţ (Caritas), tel: 0731-012.305

 

Share This