Vineri are loc conferința de încheiere a proiectului COMPASS

COMUNICAT DE PRESĂ

Conferința de încheiere a proiectului Componente Originale pentru Promovarea Egalității de Șanse pe Piața Muncii și Dezvoltarea Resurselor Umane în Regiunea Nord-Vest – COMPASS

Asociația Caritas Eparhial Greco-Catolic Cluj anunță conferința de încheiere a proiectului pentru promovarea incluziunii sociale COMPASS.

Conferința de încheiere va avea loc în data de 11 decembrie, începând cu ora 11.00 la Catedrala Greco-Catolică aflată în construcție, din Piața Cipariu F.N., Cluj-Napoca, sala Aula „Iuliu Hossu”.

La eveniment sunt invitați să participe reprezentanți ai grupului țintă: femei, mass-media, personal al autorităților publice centrale și locale, al organizațiilor societății civile și al partenerilor sociali, respectiv victime ale traficului de persoane, precum și publicul larg.

În cadrul proiectului s-au finalizat cu succes 20 serii de cursuri de calificare în meseriile: ospătar, cofetar-patiser, cameristă hotel, frizer, manichiurist-pedichiurist, operator introducere și validare date ,precum și 4 serii de curs specializare competențe antreprenoriale. La Centrul Regional al Egalității de Șanse pe Piața Muncii, deschis la sediul Caritas Eparhial Greco-Catolic Cluj, experții noștri au oferit servicii integrate și consiliere antreprenorială de specialitate adaptate nevoilor reale ale femeilor din grupul țintă.

Pentru informații suplimentare sunați la 0264-591404 sau transmiteți un e-mail pe adresa caritas.cluj@yahoo.com, cu subiectul: COMPASS. Site proiect: www.proiect-compass.ro.

Exprimaţi-vă opinia

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Share This